28. nov. 2012

Du vidste højst sandsynligt ikke..

At den sang der er afspillet flest gange i mit iTunes-bibliotek er Don't Stop Believing, oprindeligt af Journey, men (sjovt nok) med Glee i dette tilfælde.. Med over 200 afspilninger.. At jeg har over 5000 billeder og 50 videor i Photobooth. At jeg har hyper-mobile fingre - Som gymnastik-pige ville det ha' været enormt kærkomment, hvis det havde været i ryggen eller noget andet fancy, men nej da.. Jeg kan bøje mine hænder, således at tommelfingeren snildt kan røre underarmen - med "tommelfinger-rod" og hele balladen, og derudover er min lillefinger et par centimeter fra at røre overfladen af min hånd, hvis jeg bøjer den tilbage. Det er enormt klamt. At jeg ingen kusiner eller fætre har. Jo, min onkels labrador Bobbie og min moster og hendes kærestes katte Bacon og Sorti (udtales som jysk "sårt" - pisse fancy), men ellers ikke. Hverken min fars bror eller min mors søster er gifte eller har børn. At jeg har læst alle Harry P-bøger på dansk to gange og på engelsk en enkelt gang. At jeg aldrig har været pisse-fuld. På det punkt er jeg vist en særling. At jeg aldrig har, og aldrig kommer til at møde min farfar. Han døde da min far var 22. At jeg engang var i Aftenshowet og bage boller med Peter Mygind og to andre piger. Ved ikke om jeg har nævnt det her før - er bare så pisse stolt over det jo. At jeg aldrig har været uden for Europa - jeg har været rimeligt meget omkring i Europa. Jeg vil dog rigtigt gerne til Kina, USA, Canada, Indien, Sydamerika og New Zealand.. Og en masse andre steder, selvfølgelig. At jeg ikke kan fordrage røde æbler, men elsker grønne - som helst er pisse sure og hårde. At jeg er gået kold i Gossip Girl - er nået til midten af sæson 3, og har ikke set et afsnit i over 2 måneder. Skal jeg fortsætte?

13 kommentarer:

 1. Nåede også til midt sæson 3, og jeg gik også død. Og har ikke set det siden, er faldet fuldstændig fra det, nu jeg tilgengæld på Klovn, New Girl og så også Friends (men kun når jeg kommer ristet hjem fra byen og skal grine nogle af alkoholprocenterne væk) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, godt det ikke bare er mig, der er en sær snegl! Haha, New Girl er min favorit, sammen med Glee.

   Slet
  2. Ej hvor sjovt, jeg gik også død i midten af sæson 3 af Gossip Girl. Men du skal se videre, det er så godt!

   Slet
 2. FORTSÆT MED GOSSIP GIRL!!!! Den bliver bare bedre og bedre!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også det ender med at jeg tvinger mig - alle siger nemlig det samme som dig!

   Slet
 3. Omg, kunne være sejt hvis du filmede det med dine fingre!!!

  SvarSlet
 4. Jeg synes ikke man er en særling, fordi man i 9. kl ikke har været pissefuld. Der havde jeg nærmest aldrig været fuld/eller drukket meget mere alkohold end små sip - det kan komme tids nok ;)

  SvarSlet
 5. Ja forsæt med den her slags indlæg!! De er SÅ sjove.
  Og har du evt. et link til aftenshows udsendelsen?

  SvarSlet
 6. Sikke nogle fine og sjove facts! Vil SÅ gerne se det der med Peter Mygind, hæhæ ;-)
  Det er underligt mht GG, jeg har det på samme måde som dig, hvor jeg er kommet til midten af sæson 3, og jeg har bare ikke set et afsnit i over et halvt år, tror jeg.. Måske man bare skal ind i rutinen igen ;-)

  xx

  SvarSlet
 7. At du er... storforbruger af ordet "pisse" :)

  SvarSlet
 8. Det her var nok det sjoveste indlæg du har lavet :) Elsker virkelig random facts, og det med du er stolt over at have været med i aftenshowet, totalt forståeligt. Hvem ville ikke være stolt og føle sig sej over det? ;)

  SvarSlet
 9. hvad er historien bag det med Aftenshowet? haha :-)

  Jeg gik også kold der i Gossip Girl.. Har nu set ALLE afsnit og elsker det.. sæson 4, mener jeg det er, er SÅ spændende i forhold til Chuck og Blair.. årh..

  SvarSlet
 10. Special Guest Star17. december 2012 kl. 09.27

  Ja, det vidste jeg godt ;o) Men vidste du.... at Sorti forsvandt og er blevet erstattet af Mini, der er dobbelt så tyk og elsker saltlakrids;o)
  Mange knuser
  Guess who ;o)

  SvarSlet