5. dec. 2012

Movies I've watched lately and want to recommend.. #3

Somewhere (2010): Johnny Marco (Stephen Dorff) er skuespiller og bruger sit liv på at køre i sin Ferrari, drikke sig fuld og have sex, med hvem end det nu passer. Så beslutter hans ekskone sig for at "hun har brug for at rejse væk for sig selv" og efterlader deres datter Cleo (Ellen Fanning), som Johnny aldrig har tilbragt ret meget tid med. Filmen skildrer så deres forhold og hvordan Johnny udvikler sig. Sofia Coppola har desuden instrueret filmen. Der hviler en helt speciel stemning over filmen og handlingen er ikke noget vildt og voldsomt, men måden den er filmet på og stemningen gør den voldsomt fantastisk.
Niceville (Originaltitel: The Help) (2011): Filmen foregår i 60'ernes Jackson, Mississippi hvor raceadskillelsen hersker. Skeeter (Emma Stone) er bestemt ikke ligesom de andre fruer - er ikke gift og har en drøm om at blive forfatter og bosætte sig i New York. Hun beslutter sig for at skrive en bog, set fra hushjælpens synspunkt. Hun forsyner sig med Aibileen (Viola Davis) og Minny (Octavia Spencer, som i øvrigt vandt en Oscar for rollen) og sammen går de i gang med at skrive en bog, og så følger vi med i hvordan det udvikler sig. Voldsomt fantastisk og rørende film, som alle vitterligt burde se.
Drive (2011): Danske Nicholas Winding Refn vandt "Bedste Instruktør" på Cannes for denne film, med Ryan Gosling (JA TAK!) i hovedrollen som Driver, der laver bil-stunts i film og derudover kører for kriminelle. Han bliver derved rodet ind i en sag, der ender med at have et meget voldsommere omfang, end først antaget. Fucking fantastisk film - virkelig! Jeg havde bestemt ikke forventet så meget blod og vold, men efter min mening, gør det den blot endnu mere fantastisk.  Virkelig. Se den. Nu!
The Amazing Spiderman (2012): Den gamle traver om Peter Parker (Andrew Garfield - igen, JA TAK!), der bliver bidt af en edderkop og bliver Spiderman, og skal redde New York, fra monsteret. Historien kender vi vist alle, men alligevel er det en helt fantastisk film. Jeg ville højst sandsynligt ikke have elsket den så meget, hvis det ikke var Andrew Garfield og Emma Stone, der var hovedrolle-indehavere - yndlingspar og yndlingsmennesker, både på film og i virkeligheden! Derudover er det dog virkelig en flot og spændende film, som man bør se!
____

Jeg besluttede mig for at det var på høje tid, med et film-indlæg. Det er fire vidt forskellige film, men fire ret fantastiske film. Håber I kan bruge indlægget til noget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar