24. aug. 2012

How original, they fell in love in Paris..

Desktop165Collagen har vitterligt ingen relation til indlægget, men et indlæg uden billeder, er jo pænt kedeligt, så nu får I blandt andet lige en avokadomad og et SATC-citat. Håber det rækker. Hvis jeg kigger på klokken på min computer lige nu viser den 22.20, men i mit hoved føles det som om klokken er tre om natten. Har virkelig haft en dag med fart på. Lagde ud med skoletimer i fire timer og så idræt til sidst, derefter hentede jeg sødeste veninde-Ida, som lige i øjeblikket er på efterskole, men lige kunne finde tid til mig. Vi tog ud for at spise lidt frokost-ish, shoppede lidt (viser hvad i morgen - seriøst, det er faktisk lidt røvkedeligt, men altså..) og sluttede så af med at sidde på en bænk og nyde de solstråler der alligevel var. Derefter tog jeg op til min farmor for at spise aftensmad og nu sidder jeg her og er røvtræt. Tror måske jeg snupper et afsnit af Gossip Girl (er kun ved afsnit tre, men ved sgu ikke lige helt om jeg er fanget) og så går i seng. Vi ses i morgen. Hej!

10 kommentarer:

 1. hvor blev jeg bare glad, da jeg fandt ud af at du var flyttet tilbage hertil! jeg var også glad på dine vegne, da du flyttede til at starte med, men åh.. hvor kunne jeg meget bedre lide din blogspot-blog. og dit flotte nye layout har jo lagt en god bund for en ny og dejlig blog, hurra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, skøn, skøn kommentar søde Sarah! Mange, mange tak for din opbakning - og at få ros for layoutet fra dig er jo en voldsom cadeau!

   Slet
 2. Er pjattet med dit nye layout! Rigtig personligt! Og det lyder som en herre dejlig dag :-)

  Kys, Linnea <3
  // linneaahmpetersen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange, mange tak! Og ja, det var en voldsom lækker dag!

   Slet
 3. Gossip girl bliver helt sikkert bedre med tiden. Bare vent, pludselig er du afhængig! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hope so! Er færdig med alle de serier jeg var igang med før, så er lidt fortabt nu! ;-)

   Slet
 4. Hold op man en lækre halskæde søde. Er det den fra Nelly?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg faktisk ikke - gad også godt selv vide det!

   Slet
  2. tror det er den fra Nelly så! Må eje den!!!

   Slet
  3. Den er også SÅ lækker! Sender du ikke lige et link på Facebook, hvis du finder den søde?

   Slet