25. aug. 2012

“We should consider every day lost on which we have not danced at least once.”

En ordenlig omgang blandet musik. Alt sammen noget, jeg hører jævnligt lige for tiden. Specielt "I Was Here" har jeg det helt specielt med - teksten er jo så fin og rammende og så er videoen nok noget af det mest rørende jeg længe har set. Og så skal jeg lige høre - er jeg den eneste, der nærmest er blevet afhængig af "Toppen af poppen" på TV2? Det er nok det faktum at Mads Langer er med, der spiller ind, men hold nu op et lækkert program altså! Det er der "Ik Hate" er fra og jeg synes virkelig det cover er vildt.

11 kommentarer:

 1. Ikke så meget apropos dette indlæg, men jeg vil bare lige lade dig vide, at jeg så 'Samme dag næste år' forleden efter at du havde anbefalet den. Jeg købte den for et par måneder siden, men havde ikke fået taget mig sammen til at se den, da jeg havde lidt på fornemmelsen, at det ville være endnu en pladderromantisk komedie, men hold da op hvor blev jeg overrasket! Jeg både grinede, fik ondt i hjertet og græd! Elsker den! Så tak fordi du anbefalede den!

  // Laura - mybubbleofbeauty.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, en rar kommentar at få! Det er jo netop det der er hensigten med de indlæg - at der er nogen der finder inspiration i dem! Men ja, det er en dybt fantastisk historie og ikke spor pladder-agtigt (hvilket jeg også lidt havde forventet). Er du færdig med den?

   Slet
  2. Haha, samme her! Slutningen er jo så enormt tragisk, men samtidig smuk på en eller anden måde.

   Slet
  3. Præcis! Og det er nok især slutningen, som virkelig betød at hele fortællingen ikke bare blev endnu en omgang af det man allerede har set og læst så utrolig mange gange!

   Slet
  4. Hm, jeg synes jeg faktisk også at måden den fortælles på og historien ellers, er ret unik ifht. alle mulige andre, men jeg ved ikke.. ;-)

   Slet
  5. Jo, det er rigtigt nok, men det er jo stadig lidt det samme plot, du ved. Sammen - ikke sammen - sammen igen. Men under alle omstændigheder! Fantastisk! :-D

   Slet
 2. Det er nogle virkelig fine sange du har smidt op! Og kan kun give dig ret med I was here..

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt, du kan lide dem! Og ja, man kan ikke rigtigt andet end at elske den!

   Slet
 3. Står lige nu på østerport st. og hører Nabihas version af Johnsons sang! Fuck det er lækkert!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh, ja, hun er jo generelt bare SÅ fucking dygtig!

   Slet