26. sep. 2012

I må godt hade mig lidt..

IMG_2284I må godt hade mig for at være sådan en lorte-blogger. Mæh, hvor er jeg træt af ikke at være i stand til at levere nogle indlæg til jer. Faktum er bare at jeg for tiden ikke rigtigt lavet andet end at gå i skole, så på arbejde og så hjem og spise, så lave lektier og så gå i seng. Det er røvsygt, men jeg føler virkelig at jeg er i underskud energi-mæssigt konstant, så derfor står det lidt sløvt til med bloggen. I dag har heller ingen undtagelse været - har haft verdens længste skoledag og så på job, gennemblødt af en cykeltur i silende regn, og hjem fra job, hvor det selvfølgelig skulle regne endnu mere. Har dog heldigvis ingen lektier for, så har siden klokken 18 siddet i nattøj, under min dyne og set de to nye afsnit af New Girl. Så er livet sgu lidt ok alligevel. Håber, håber, håber på at tjekke ind med serie-anbefalinger i aften eller i morgen. Ha' det lækkert og endnu en gang - undskyld.

7 kommentarer:

 1. Gode indlæg kommer fra en motiveret blogger, no need to apologize!

  SvarSlet
 2. Hej min søde :-)
  Du skal ikke undskylde på din egen blog (ikke fordi jeg vil fortælle dig, hvad du skal gøre)!!! Kigger i ny og næ på en blog, hvor bloggeren konstant undskylder og looover at blogge noget mere, og så går der endnu et par uger, og så kommer der endnu et undskyldningsindlæg. Hvor er jeg glad for at din blog og du, har meget mere at byde på! Har den samme følelese for tiden - det hele kører bare i ring. Håber min kommentar er forståelig, søde Anne-L ;-)
  Goood aften til dig!

  SvarSlet
 3. Jeg er ligeglad med hvor ofte du blogger (selvom jeg ville ønske, du gjorde det en milliard gange om dagen, haha). Hvis jeg mangler et Matin Midi Soir-fix gennemroder jeg bare dine arkiver ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Anne Louise!
  Jeg har lige fået lyst og inspiration til at oprette en personlig blog igen, men nu har layout-problemer dræbt lysten helt igen. Som udgangspunkt vil jeg bare gerne have en hvid, simpel og bred blog. Meget gerne med dato og indlægstitel i midten, men det vil simpelthen ikke fixe sig! Har rodet med html-koder og prøvet en milliard (næsten...) templates, men mine tekkniske evner rækker åbenbart ikke. øv.
  Ville bare høre, om du kunne fortælle mig, hvordan det har lykkedes så godt for dig? På din gamle adresse havde du også dato og indlægstitel i midten. - jeg har læst din guide til det, men pga forkert template tror jeg, lykkedes det ikke for mig.

  Håber du gider!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm, på mit gamle domæne havde jeg ikke selv lavet designet, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Beklager!

   Slet
 5. Elsker din blog ligemeget hvad! :)

  Hehe, hvad bestiller du på en pizza? :)

  SvarSlet
 6. Årh, hvor er I bare pisse skønne - tak!

  SvarSlet