3. okt. 2012

Series worth recommending #2

The New Normal er en fantastisk hyggelig serie af Ryan Murphy, som også er skaberen af Glee (derfor er det næsten selvskrevet at jeg også elsker denne her). Den handler om parret Bryan og David, der gerne vil have et barn - de finder så frem til Goldie, som i forvejen er mor til Shania, som hun fik da hun var 15. Derudover har hun en forfærdelig bedstemor Jane, som bestemt ikke synes det er passende at hendes barnebarn skal være rugemor, for et homoseksuelt par. 
Det er vel næsten patetisk at jeg tager Gossip Girl med, for jeg gætter på at der ikke sidder en eneste derude der ikke har hørt om det eller set det, men jeg tager den nu altså med alligevel. Jeg er selv kun nået til midt i sæson 2, så er bestemt ikke ekspert, men den handler jo i bund og grund også "bare" om forkælede teenagere på Manhattans Upper East Side og om alt det drama, kærlighed og intriger det inkluderer. Den formår dog alligevel at komme en bitte smule under huden, og er mest af alt bare fucking fantastisk.
Awkward. er en den skønneste serie der kører på MTV, der handler om 15-årige Jenna, der lever et liv, der i bund og grund bare er akavet, med alt for unge forældre (specielt hendes mor er genial), en skolevejleder, der gerne bare vil være veninder og nogle mere eller mindre desperate veninder. Hun er så på summercamp, hvor hun er sammen med Matty, som er skolens hunk (til højre), der er bedste venner med Jake (til venstre), som også er vild med Jenna.. Og det er vel egentlig bare det.. Det udvikler sig så hen af vejen, og er bare så ekstremt underholdene. Hvert afsnit varer kun 20 minutter, hvilket går det voldsomt nemt at fordøje, fordi den mest af alt bare er sjov.
...
Det er 3 milliarder år siden, jeg sidst lavede serieanbefalinger, så jeg tænkte at det var på tide med en ny omgang. 

10 kommentarer:

 1. Har lige set awkward færdig, nøøøj hvor er den bare sjov! Er så begyndt på New Girl (så du så den på et tidspunkt...;) ) og hvor er det bare fedt med de her serieanbefalinger!! Desuden skal du have kææmpe ros for den skønne person du er og for din feeede blog!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, ja, det er så fucking skønt! Og New Girl er endnu bedre! Og mange tak!

   Slet
 2. Ser du Awkward på nettet?? Eller kender du et sted man kan se det? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver sendt på MTV, men ellers ser jeg alle mine serier på YourTVSeri.es.

   Slet
 3. ELSKER serieindlæg! Just keep 'em coming...

  SvarSlet
 4. Awkward er the bomb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ps. Savner dig ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, begyndte faktisk at se det fordi du snakkede om det!
   PS. Savner dig pisse meget. <3

   Slet
 5. Hey, tusind tak for anbefalingerne! Ved du hvor man kan se Awkward på nettet?

  SvarSlet