6. sep. 2012

"It's not friday, and I'm not in love, but that's okay."

Har haft en fucking glimrende dag. Startede med fire timers skole, hvor vi praktisk talt ikke lavede en skid. Efter middag var der noget teater, vores klasse skulle til og derefter cyklede jeg op i byen, med min bedste, skønneste veninde, spiste lidt frokost og fik lavet endnu et hul i øret! Ihj, er så pisse glad for det og glæder mig bare til om to måneder, hvor jeg må skifte den ud med en ring - men indtil videre er den lille sølvkugle også helt ok. Min far tog det helt chill, men forventer lidt at min mor bliver en smule stram i betrækket, når hun finder ud af det, men så tager vi det med. Er i hvertfald glad, glad, glad for det! Hvad synes I?

12 kommentarer:

 1. Har selv fået lavet et hul der og jeg er så glad for det! Syntes det ser så pisse lækkert ud! Og det klæder dig virkelig!

  SvarSlet
 2. Super fed Anne Louise! Men hold godt øje med den, for jeg fik også lavet en, nede i byen, for en måneds tid siden og selvom jeg rensede den hver dag så endte det desværre med at den groede ind i mit øre, så den ikke kunne ses, så husk for guds skyld at rense og holde øje med om der kommer betændelse i! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ew, det lyder da træls! Og ja, er godt klar over at man skal holde utroligt meget øje, når den sidder der hvor den gør. ;-)

   Slet
  2. Uh, husk at 'dreje' lidt med den, at rense den er ikke nok :-)

   Slet
 3. Gjorde det ikke rigtig ondt? Den er så lækker, overvejer selv at få lavet en!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gjorde virkelig overhovedet ikke ondt. Nu ved jeg ikke hvordan du har det, men jeg synes heller ikke rigtigt at de "almindelige" gjorde ondt overhovedet.

   Slet
 4. Er den piercet eller skudt i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Skudt, fahelvet! Tør ikke at få den piercet!

   Slet
 5. Jeg vil også have sådan et hul! *sad face*

  SvarSlet
  Svar
  1. Så gør det da! Er i hvertfald glad for at jeg bare sprang ud i det!

   Slet