8. sep. 2012

Just ordered: Leo-stænger

Hvis du havde spurgt mig for to måneder siden kunne jeg aldrig have drømt om at iføre mig noget med leo-print. Nu har jeg så inden for blot én uge købt to ting - nederdelen og nu disse bukser. Er lidt varm på tanken om leo-jeans og ved hjælp fra diverse rabatkoder har jeg fået dem helt ned på 130 kroner inklusiv porto på H&M's hjemmeside. Ja, jeg vil ikke klage. Hvis det kunne have nogen interesse har jeg brugt 1304, der giver 50 kroner (portoen) i rabat og 9910, der giver 25% på den dyreste vare. Skal I også have billige leo-stænger, kan I købe dem her!

14 kommentarer:

 1. Har det på præcis samme måde! For ikke så længe siden kunne jeg ikke drømme om at iføre mig print. Nu har jeg tre par bukser med dyreprint. Et par slange og to leo. Bl.a. de her, og de er virkelig lækre! Jeg er i hvert fald SÅ glade for mine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også SÅ meget til at modtage dem! Forresten, pisse random, så vil jeg bare lige sige at jeg lige har tjekket din blog, og FUCK, hvor er den lækker!

   Slet
 2. Købte dem i sidste uge.. ELSKER DEM! Har dem på i dag. Så fede med sneaks og tee! Glæd dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også fucker meget til at parre dem op med sneaks og tees!

   Slet
 3. Hej søde Anne-Louise :)
  Mangler lidt nye tumblr til inspiration. Hvilke følger du? Og kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg med dem?
  <3 Knuusss (og tak for en lækker lækker blog)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Ano! Jeg laver helt sikkert snart et Tumblr-anbefalelses-indlæg. Og tak!

   Slet
 4. Jeg sad og kiggede på dem for en times tid siden, og jeg kunne simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg skulle mene om dem! Men jeg glæder mig til at se, hvordan du vil style dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor pudsigt! Ja, de er nok sådan lidt had/kærligheds-agtige! Men jeg kan fortælle dig allerede nu, at det bliver så simpelt som muligt - tee, dem og så sneaks.

   Slet
 5. Det kan nemlig super hurtigt blive en forholdsvis billig shoppetur i H&M med alle deres dejlige rabatkoder mm. - desuden er de super fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er pisse skønt at man kan få det så billigt!

   Slet
  2. What, jeg kender ikke til nogle af de koder, og jeg shopper der ellers tit! Hvordan har du fået dem, og kan også jeg så bruge dem? Fede jeans i øvrigt!

   Slet
  3. Altså man kan kun bruge dem på nettet jo. :-)

   Slet
 6. Outfit billede NU!

  SvarSlet