6. okt. 2012

Og så var der et par briller..

IMG_2310IMG_2305IMG_2303Hov. Har da vist glemt at nævne at jeg har fået briller. Sådan ægte briller jeg skal gå med hele tiden. Det kom egentlig meget pludseligt - var til sundhedstjek på min skole, kunne ikke se en skid på, den der tavle, kom til øjenlæge og tog i brilleforretning og købte briller. Jeg tog sådan ca. 2 sekunder om at beslutte mig for disse fra RayBan. Klassisk Wayfarer, bare lidt lækrere. Jeg er voldsomt forbløffet over hvor skarp verden egentlig er, men skal stadigvæk lige vænne mig til det, for det er lidt mærkeligt det der med at der sidder noget i ansigtet hele tiden. Skal nok lige smide nogle billeder op, hvor jeg har dem på, men nu får I dem bare lige uden ansigt i. Hvad synes I om dem?

7 kommentarer:

 1. Har det sgu på samme måde, haha. Det kom også vildt pludseligt for mig i ottende klasse, at jeg ikke kunne se en skid. Har haft briller i to år nu, og har lige været til synsprøve igen. Det er blevet dobbelt så slemt på begge øjne, så nu har jeg fået kontaktlinser. Men nøj hvor er det noget hurlumhej (og pisse dejlig med en skarp verden) Dine briller er skide lækre! :-)

  SvarSlet
 2. De er da vildt lækre! Og sikkert endnu lækrere med dit skønne ansigt bag!

  SvarSlet
 3. Haha havde nøjagtig samme oplevelse som teenager! Fik briller og pludselig gik det op for mig at folk havde ansigter og øjne, øjne der også lagde mærke til mig. Det var jeg slet ikke klar til som teenager;) Men pisse fede briller du valgte, jeg er nu mest til moods of norway og deres fede traktor logo.

  Ville lige tilføje at jeg er fst læser og du skal ikke bekymre dig for meget om de perioder du føler du mangler inspiration, det kender vi alle til.

  SvarSlet
 4. De er rigtig flotte (det er jo ray ban, så det er klart), men tror de er endnu pænere på dit ansigt :).

  SvarSlet
 5. Hvor meget har du egentlig på dine øjne? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. 0.75 og 0.50 - så ikke særligt meget. ;-)

   Slet