25. nov. 2012

New In | H&M halskæde

IMG_2359Da jeg i mandags var på en lille bitte smule shopping, efter dansk terminsprøve, med min søde veninde, købte jeg blandt andet denne halskæde fra H&M. I bund er grund er den jo max "farmor" og så er den guld, hvilket jeg ellers aldrig gør mig i, men alligevel kan jeg faktisk virkelig godt lide den. Og til 40 kroner er det bestemt ikke noget der fucker helt med budgettet. Udover halskæden købte jeg slange-bukser fra H&M og glittersokker fra Gina T. Begge dele er til vask - skal nok se om jeg kan få snøvlet mig sammen til et indlæg, når de kommer tilbage.

I dag, har jeg tilbragt på sofaen, med at lave absolut intet - og slet ikke de lektier, jeg har for til i morgen.. Jeg var på træningsweekend med gymna-holdet fra fredag eftermiddag til lørdag eftermiddag, og 10 timers gymnastik kombineret med minus søvn, resulterede i en Anne Louise, der sov fra kl. 17.30 lørdag eftermiddag til 6.15 i morges. Overskuddet er dog stadig helt forsvundet, så aftenen kommer til at stå på rester fra de tarteller, jeg gik glip af i går, sidste afsnit af Forbrydelsen og det nyeste afsnit af Glee.

4 kommentarer:

 1. Efter at du har snakket så meget om glee, besluttede jeg mig format se det! Fuck det er lækkert! Har på under en måned set de to første sæsoner på netflix. Det er dog lidt mere besværligt at se det nu, da netflix kun rummer de første to - så mange tak for anbefalingen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaaaaa, hvor er du god! Er SÅ glad for at høre at mit plapleri (er det et ord!?) har fået dig i gang, med den ubeskriveligt fantastisk serie!

   Slet
 2. Den er virkelig fin, jeg har også selv lige købt den! Elsker den :)

  SvarSlet